Rekapitulace

28.04.2013 19:57

 

Dne 13.4.2013 se tým Arctic Warriors dostavil do Litoměřického Pfaffenhofu na plánované utkání s členy bývalého týmu Kanapra. Jednalo se o záchranu rukojmích. Ještě před akcí však došlo k seznámení s Homers Teamem, kteří přišli upravit Pfaffenhof tak, aby se jedna místnost dala použít na porady a přípravu potravy. Došlo tedy k drobným úpravám v plánu Arctic Warriors a Homers Team se přidal k akci. Vznikla akce na pokračování. Druhé kolo se konalo 27.4.2013. Před tímto datem stihli Houmrovci dovézt, upravit a vytvořit provizorní nábytek. Takže na akci již měla většina věcí své úložiště a téměř všichni si mohli sednout v jedné místnosti. Nutno poznamenat, že na druhé kolo se dostavilo celkem 14 lidí a nebylo tedy divu, že místa na sezení nebylo dostatek. 
    Akci jako takovou nakonec vyhráli Houmrovci velmi těsným náskokem jednoho vítězného kola. Výsledkem však nebyl hněv, nebo smutek z prohry, ale radost z poznání nových lidí a z dobře stráveného času. Oba týmy jistě načerpali mnoho nových zkušeností, které využijí při trénincích a přípravách na další akce.
    Houmrovci budou nadále postupovat v úpravách Pfaffenhofu a s úpravami pomohou i členové Arctic Warriors. Vzhledem k nebezpečnosti vyšších pater a absenci schodů se bude používat pouze přízemí a sklep. Nezbývá než doufat, že naše úpravy vydrží co nejdéle a budou je moci využít nejen Houmrovci a členové Arctic Warriors.